Woningtype 1 & 1sp

Bouwnummers 21 t/m 26

€ 565.000,- tot € 575.000,- vrij op naam

Welkom in woningtype 1 & 1sp! Deze 6 bijzonder mooie tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 139 m². Ruim in het aantal vierkante meters én in je beleving. De vide over de gehele breedte van de woning zorgt voor een speelse indeling. Net als het drive-in parkeren op de begane grond. Wil je de keuken op de begane grond of op de 1e verdieping? Een dakterras? Aan jou de keuze!

Alle woningen van dit type hebben een privétuin op het zuidwesten en toegang tot de gemeenschappelijke daktuin vanaf de 1e verdieping. Bovendien heb je hier fraai uitzicht op het groen van de Common Green!   

KENMERKEN

  • 6 eengezinswoningen
  • Bouwnummers 21 t/m 26
  • Woonoppervlakte van 139 m²
  • Inpandige berging van circa 28 m²
  • 5,4 m breed
  • 3 woonlagen
  • 3 slaapkamers
  • Achtertuin op het zuidwesten
  • Vrij op naam-prijs vanaf € 565.000,-*

INSCHRIJVEN WONING →

*In verband met de bouwvoorbereiding worden de bouwnummers 24 en 25 standaard voorzien van de meerwerkopties: ‘Wand bij trap’ en ‘verhoogd glashek bij vide’. De prijs € 1.080,- (incl. BTW) is niet inbegrepen in genoemde V.O.N.-prijs. Deze opties kunnen niet meer worden gewijzigd.

Voor bouwnummer 23 geldt dat deze standaard wordt voorzien van de meerwerkopties: ‘Wand bij trap’, ‘verhoogd glashek bij vide’ en ‘vergrote badkamer’. De prijs € 3.510,- (incl. BTW) is hierbij niet inbegrepen in genoemde V.O.N.-prijs. Deze opties kunnen niet meer worden gewijzigd.

De woningen in beeld

(klik op de afbeeldingen)

Basisplattegrond*

(Mogelijk gespiegeld) Klik op de afbeelding om deze te vergoten.

Bouwnummer 22, 24 & 26

Sfeerplattegrond bnr 22,24 & 26

*Let op: In verband met de bouwvoorbereiding worden de bouwnummers 23, 24 en 25 standaard voorzien van de meerwerkopties.

Van een aantal woningen is geen sfeerplattegrond beschikbaar. Bekijk de woningplattegronden van de ontbrekende bouwnummers via de ‘verkooptekeningen’ bij de downloads. Om toch een sfeerimpressie te krijgen, kun je op het bouwnummer van hetzelfde woningtype klikken. De afwijking betreft de zijgevels en/of de woning gespiegeld is.

Interesse in dit woningtype?

Kies je favoriete bouwnummer(s)

Bekijk de interactieve situatiekaart en bepaal jouw favoriete bouwnummer(s).

Bekijk kavelkaart →

Download de verkoopdocumentatie

Download hier alle documentatie, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen.

Naar downloads →

Inschrijven favoriete bouwnummers

Vul het online inschrijfformulier in en schrijf je in op jouw favoriete woning(en).

Inschrijven woning →