ONTDEK AMERSFOORT

Podium ligt in de wijk Vathorst, de jongste wijk van Amersfoort. De ligging is ideaal te noemen. Station Vathorst ligt letterlijk tegen Podium aan en met de fiets zit je zo in de historische binnenstad van Amersfoort. Uitvalswegen zijn dichtbij en ook de natuur rondom Amersfoort is vanuit Podium snel en goed te bereiken.

VEEL TE DOEN

Vrijwel alle voorzieningen die je je kunt wensen, liggen op loopafstand van Podium. In winkelgebied Vathorst vind je maar liefst drie supermarkten en tal van andere winkels. Ook zijn er scholen, horecagelegenheden, een theater en diverse sportfaciliteiten. Even een cappuccino to go halen in de koffiebar om de hoek of zin in een ijsje na het eten? In de wijk zelf komen ook voorzieningen.

HISTORISCH AMERSFOORT

 

Spring op de fiets en je bent binnen 25 minuten in de historische binnenstad van Amersfoort. De trein brengt je er in slechts 10 minuten. In de binnenstad is altijd wat te doen! Van gezellige restaurants, terrassen en cafés tot leuke boetiekjes en musea. Ook vind je hier een schat aan bezienswaardigheden.

VERRASSEND AMERSFOORT

Het zijn vaak niet alledaagse plekken die een stad extra aantrekkelijk maken. In Amersfoort vind je tal van dit soort plekken. Voorbeelden zijn de Wagenwerkplaats en het Oliemolenkwartier. Allebei gebieden die transformeren naar een nieuw bruisend deel van Amersfoort met horeca, cultuur en evenementen.

NATUUR IN DE BUURT

 

Wil je de stad even uit? In 5 fietsminuten ben je in prachtige natuurgebieden zoals het Hoevelakense Bos en polder Arkemheen, één van de oudste polders van Nederland.

icoon bladeren

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.