Het verhaal achter het logo

Wellicht is het je al opgevallen, het logo van Podium met zijn specifieke vorm. Hoe is dit logo tot stand gekomen en wat is het verhaal erachter? Onze designer bij Heijmans, Els vertelt.

De skyline van Podium

“Wanneer je naar het logo kijkt, zie je dat de letters in het woord Podium verspringen. Dit refereert naar de hoogteverschillen in de bebouwing die in het gebied zullen worden gerealiseerd. De ‘P’ is het hoogst, net als de woontoren op de hoek van blok 1, bij het station. Daarna loopt het trapsgewijs naar beneden, waarbij de ‘D’ net onder het normale ‘niveau’ komt, zoals ook het parkeerdek lager zal liggen dan de binnentuin. Vervolgens lopen de letters weer speels omhoog. Het logo weerspiegelt dus als het ware de skyline van Podium!”

Ook interessant

Dag van De Bouw 2023

Een groot succes!

Lees meer

De bouw is gestart!

Bekijk nu de video van de bouwplaats.

Lees meer
sv pagina header desktop

Verkoop Podium gestart!

Zie jij jezelf al wonen in één van de 59 unieke eengezinswoningen van fase 1? De verkoop is zojuist gestart!

Lees meer

Alle wegen leiden naar... Podium

Wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verrassend centraal Podium ligt. Te midden van ons mooie land, met als buursteden Utrecht en Amsterdam. Maar ook binnen Amersfoort is de ligging van Podium uitstekend. Of je nu graag de auto pakt, op de fiets springt of liever met de trein reist; alle wegen leiden naar Podium.

Lees meer