Alle wegen leiden naar... Podium

Wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verrassend centraal Podium ligt. Te midden van ons mooie land, met als buursteden Utrecht en Amsterdam. Maar ook binnen Amersfoort is de ligging van Podium uitstekend. Of je nu graag de auto pakt, op de fiets springt of liever met de trein reist; alle wegen leiden naar Podium.

Per spoor

Bij wonen in de stad, hoort een goede bereikbaarheid. Station Vathorst ligt letterlijk tegen Podium aan. Vanuit hier vertrekt er elk kwartier een trein richting Amersfoort Centraal, waardoor je in slechts tien minuten in de historische binnenstad bent.

Moet je voor je werk of een afspraak buiten de stad zijn? De trein brengt je in een half uur naar Utrecht Centraal en binnen een uur sta je op Amsterdam Centraal. Hanzestad Zwolle bereik je met een directe verbinding in drie kwartier.

Met de auto

Podium wordt omringd door diverse uitvalswegen. Vanaf je eigen parkeerplaats aan huis ben je binnen 5 minuten op het knooppunt van de A28 richting Zwolle of Utrecht, of de A1 richting Apeldoorn of Amsterdam.

Stap op je fiets!

Wist je dat je in en rondom Amersfoort goed kunt fietsen? Binnen de wijken vind je talloze fietspaden en op je stalen ros ontdek je ook gemakkelijk de prachtige en gevarieerde buitengebieden, zoals Polder Arkemheen, het Hoevelakense Bos en de Utrechtse Heuvelrug. Rijd vanuit de stad zo het wijdse groen in!

Ook interessant

Binnenkort in verkoop!

Podium, Fase 2

Lees meer
man achter laptop

Leencapaciteit voor nieuwbouw verhoogd

Grotere rol voor het energielabel

Lees meer

Amersfoort: Beste stad van Europa

Wonen in de beste stad van Europa?

Lees meer

Bouwupdate

Oktober 2023

Lees meer

Dag van De Bouw 2023

Een groot succes!

Lees meer

De bouw is gestart!

Bekijk nu de video van de bouwplaats.

Lees meer
1 2